logo

Bli kjent med gudinnene fra din fortid, nåtid og fremtid

Hjertelig velkommen til GRATIS webinar

Mandag 17. sept. kl 20.00

Ønsker du å styrke deg selv som kvinne?

I dette webinaret vil du lære:


Fortid

Forstå hvilken gudinne eller feminin arketype du har med deg fra dine formødre og slekt! Slik at du kan hente kraft fra fortiden, og samtidig unngå og gå i gamle mønstre

Nåtid

Forstå hvilken gudinne eller kvinnetype lever du ut og er mest i kontakt med i dag! Slik at du kan omfavne det beste fra din nåtid. 

Fremtid

Forstå hvilken gudinne presenterer din fremtid og ditt utviklingspotensial? Slik at du kan vokse inn i den neste fasen i ditt liv, og inn i den beste versjonen av deg selv. 

Inne i oss kvinner bor det gudinner eller feminine arketyper. I dette webinaret vil jeg gå gjennom seks ulike gudinner eller feminine arketyper. Intensjonen med dette webinaret er å hjelpe deg å forstå og kartlegge mer av din egen feminine psykologi, så du kan styrke deg selv som kvinne. 

Jeg ønsker å gi deg innsikt i hvor din utvikling ligger for den neste fasen av ditt liv, slik at du kan starte å åpne opp for mer av din feminine kraft og mer av din egen femininitet. Hjertelig velkommen!

"


Dette er selvutvikling av beste sort.


Tone Pettersen 

"


Å bli bedre kjent med de ulike feminine kvalitetene har vært en stor berikelse av min identitet som kvinne.


Vibeke Klev 

"


Karianne er varm, tilstedeværende og har en fin måte å formidle på.


Marie Berg

Karianne Stenshagen  

Feminin Astrolog


Karianne Stenshagen er kvinnen bak konseptet Feminin Astrologi.


Karianne er astrolog og har fordypet seg i de feminine kvinnerollene i astrologien. Gjennom feminin astrologi har hun funnet et eget spesialområde innenfor astrologien.

Interessen for de ulike feminine kvinnerollene i astrologien kom parallelt med Karianne sin egen personlige healingprosess.


– Jeg bar på mange sår som var forbundet med det feminine. Min intensjon med feminin astrologi er å gjenforene kvinner med de delene av det feminine som har vært tapt eller undertrykket.

Da jeg for første gang åpnet opp for de feminine arketypene kom de inn i drømmene mine fjorten dager i strekk. Senere begynte de å manifistere seg i livet mitt i form av et kjærlighetsforhold, nytt arbeid og jeg begynte å leve ut nye sider av meg selv.


© 2018 Feminin Astrologi