logo

Persefone

Vekk opp din feminine kraft med Persefone - gudinnen over underverdenen

Her har du et verktøy du kan bruke for å vekke opp din feminine kraft: En meditasjon på gudinnen Persefone

Inne i oss kvinner har vi tilgang til en gudinnekraft og til flere ulike gudinner som kan vekkes opp. Den gudinnen jeg vil dele med deg idag er PERSEFONE, og jeg skal forklare deg hvorfor hun kan være så verdifull for deg å vekke opp.

Persefone

Persefone er gudinnen av underverdenen, og handler om blant annet følelsesmessig ærlighet. Persefone kan hjelpe oss ut av «den snille piken» og over til en mer kraftfull utgave av oss selv. Underverdenen kan tilsvare vår underbevissthet. Det vil si alle de følelser og tanker som er under overflaten og som påvirker oss selv om vi ikke alltid er i kontakt med de. Jeg vet at Persefone kan virke litt skremmende på noen. Men i virkeligheten er hun den gudinnen som kan hjelpe oss å si fra når vi ikke blir hørt, som kan hjelpe oss å stå mer opp for oss selv og ha mer følelsesmessig ærlighet i våre relasjoner. Hun kan rett og slett hjelpe deg å få mer mot. 

Jeg har laget en meditasjon der du får møte Persefone. Jeg vil foreslå at du gjør denne meditasjonen fire ganger, feks fire dager på rad eller i løpet av en uke. Neste gang du kommer i en situasjon som er utfordrende eller til et møte der du føler deg oversett eller undervurdert, så ta med deg Persefone inn i møtet. Fortell meg veldig gjerne hvordan det går!

      Last ned Pdf-fil om Persefone: (trykk på bildet)

Meditasjon:

Trykk her for å dele med dine venner:

© 2023 Astrolog Karianne Stenshagen