logo

Nettkurs i Feminin Astrologi

Vekk opp din kvinnekraft 

Og dine indre gudinner


Hekate, Afrodite og Artemis

Kurset er utsatt til 2019 

"Hver gudinne har et tempel i din indre verden"

Ønsker du å leve ut flere aspekter av det å være kvinne? 


Vite hvor i horoskopet ditt du har de ulike gudinnene og hva det betyr for deg?


Ønsker du å vekke opp 3 nye gudinner i ditt liv? 


Gjennom 6 måneder med Feminin Astrologi får du verktøyene

Hva kan kjennskap til Feminin Astrologi og gudinnene bety for deg?

Du vil vekke opp og omfavne flere aspekter av din feminine natur og av det å være kvinne


Du vil bli mer bevisst på de ulike kvinnerollene du har i livet ditt, og hvordan lettere veksle mellom disse


Bli bevisst hvilke gudinner du har undertrykket i livet ditt og verktøy for å vekke opp disse


Bli bevisst hvilke gudinner som allerede tar opp for mye plass og hvordan balansere ut disse


Som terapeut får du et verktøy for å forstå dine klienter bedre


Hva kan du forvente?

Innsikt og kunnskap over et halvt år.

Kurset går over 6 måneder og inneholder 3 ulike moduler. Hver modul vil inneholde en gudinne eller feminin arketype. Gjennom videoer, meditasjoner, oppgaver og webinarer vil vi sammen bli kjent med tre nye gudinner og invitere de inn i vårt liv. 

Ingen forkunnskaper nødvendig

Du får tilgang til en egen kursside der du lett logger deg inn med passord og brukernavn. Du trenger ikke være ekspert i data for å forstå hvordan siden virker. Du behøver heller ingen forkunnskaper i astrologi. Kurset vil være tilgjengelig for deg i et helt år.

«Når du åpner opp for de feminine gudinnene, vil de begynne å komme inn i livet ditt»

feminin astrologi

Få tilgang til nettkurset i Feminin astrologi

En reise inn i dine indre gudinner Hekate, Afrodite og Artemis

Hva sier kundene?

Kombinasjonen av teori og meditasjoner gjør dette astrologikurset enormt mye bedre enn noe astrologikurs jeg har gått på før!

«Jeg er kjempeglad for at kurset ditt kom i min vei!!! Det er såååå bra, og med meditasjoner i tillegg til teori, blir stoffet mye mer levende, og for meg tror jeg også det fungerer som en healing; det å integrere de forskjellige gudinne-arketypene føler jeg vil gjøre meg til et helere menneske. Kombinasjonen av teori og meditasjoner gjør dette astrologikurset enormt mye bedre enn noe astrologikurs jeg har gått på før! Takk!»

Birgit Aune  //  

Jeg liker totalen din og synes at alt henger sammen.

«Jeg elsker alt jeg. Jeg ser og hører. …går i prosess….hører enda en gang. ..og nye proseser. …. Det er så mye og så mer enn nok med modul 1 for meg. …så jeg må vente før jeg går videre. Men jeg skal ta alt etterhvert. Det er jo det som er fint med nettkurs. Jeg liker totalen din og synes at alt henger sammen. Som rosenterapaut går jeg virkelig inn på dypet. Jeg har renset mye gjennom årene. Men dette starter liksom Noe nytt og spennende. Takk!»

Anne Gro Stokvik  //  

Dette er selvutvikling av beste sort.

«Det jeg syns er veldig bra er at du bruker god tid slik at det er lett å forstå og følge med. Det er veldig gode meditasjoner som jeg får veldig stort utbytte av. Både måten du lærer bort på og det du lærer om er utrolig facsinerende. Etter mitt syn så er det du lærer om det viktigste vi kan lære om. Dette er selvutvikling av beste sort.»

Tone Pettersen  //  

Jeg kan absolutt anbefale det, ikke bare til astrologer, men også andre for det setter fokus på viktige og forskjellige kvinneaspekter/arketyper.

«Har vært med på modul 1 av Feminin astrologi og synes det har vært en fin reise. Jeg har vært interessert i disse asteroidene og gudinnene i mange år som en del av min astrologi interesse. Synes kurset til Karianne har vært fint og strukturert, oversiktlig og pedagogisk med meditasjoner og mye informasjon. Og jeg kan absolutt anbefale det, ikke bare til astrologer, men også andre for det setter fokus på viktige og forskjellige kvinneaspekter/arketyper.»

Bjørg Valen  //  

feminin astrologi

Kursoversikt

«When sleeping woman wake, mountains move»

book

01

Hekate - viskvinnen og gudinnen for trolldom

Hecate
book

02

Afrodite - gudinnen for kjærlighet og skjønnhet

Afrodite
book

03

Artemis - Gudinnen for månen, natur og dyr

Artemis

Karianne Stenshagen  //  Feminin Astrolog


"Da jeg for første gang åpnet opp for de feminine arketypene kom de inn i drømmene mine fjorten dager i strekk. Senere begynte de å manifestere seg i livet mitt i form av et kjærlighetsforhold, nytt arbeid og jeg begynte å leve ut nye sider av meg selv."

Tilbakemeldinger

Marcus Fernandez

"Karianne brings creativity and spirit to her astrology practice, adding an experiential dimension to the insights she delivers. She is one of the very few astrologers who practices Astrology and the Evolution of Consciousness in Norway, a unique approach to astrology that combines spiritual and practical guidance for most effective results. A lover of nature and animals, she is an empathic and generous person I’m happy to recommend."

Maurice Fernandez  //  Evolutionary Astrologer

Katherine Woodward Thomas

"I have had the privilege of personally mentoring Karianne and know her to be passionate about her personal growth and deeply dedicated to her souls calling. She is sensitive, intelligent, kind-hearted, ethical, thoughtful and incredibly good at what she does!"

Katherine Woodward Thomas  //  NY Times Bestselling author of Calling in "The One" and Conscious Uncoupling

David Gordon

"Karianne is a deeply spiritual and powerful teacher who has begun a profound work of bringing forth the idea of balancing and synthesizing the masculine and feminine sides of our beings. I know she has a very powerful future in store, and will bring her light and love to many people all over the world.

She is purposeful, dedicated to the good of those she serves, and a lighted inspiration to all who connect with her. Any contact you have with her is sure to be uplifting and inspiring!"

Gordon Davidson // author The Transfiguration of Our World

Nettkurs i feminin astrologi 

Gjennom 6 måneder vil du vekke opp din kvinnekraft.

lock

Secure Checkout


Copyright 2017, Feminin Astrologi - Karianne Stenshagen