logo

Vekke opp din kvinnekraft
og dine indre gudinner

Nettkurs i Feminin Astrologi

Påmelding og oppstart høsten 2018

"Hver gudinne har et tempel i din indre verden"

Ønsker du å få verktøy til å leve ut flere sider av deg selv? 


Ønsker du å styrke deg selv som kvinne?

Ønsker du å forstå mer av forholdet til din mor, til din datter eller kanskje til dine klienter?

Vekke opp dine indre gudinner så du kan blomstre på flere områder av ditt liv?

Vite hvor i horoskopet ditt du har de ulike gudinnene og hva det betyr, for deg.


Gjennom 7 måneder med Feminin Astrologi får du verktøyene!

feminin astrologi

Hva kan Feminin Astrologi og kjennskap til gudinnene bety for deg?

Selvrealisering

Som kvinne er det naturlig å ha fokus på relasjoner og på omsorg for andre mennesker. Men mest sannsynlig har du også et ønske om selvrealisering, og å oppnå og skape noe som er ditt eget.

Det er en kunst å veksle mellom å ha fokuset ute hos andre, (partner, barn, foreldre osv) for så å snu fokuset hjem til deg selv.

Gudinner

Gjennom å bli kjent med de ulike gudinnene kan du lettere veksle mellom de ulike rollene du har i livet og bli mer bevisst på dine egne mønstre som kvinne. Du kan omfavne og leve ut flere aspekter av det å være kvinne og bli bevisst hvilke gudinner (aspekter av kvinnerollen) du savner, samt bli bevisst hvilke gudinner som tar for mye plass og oppmerksomhet

Nøklene

Gjennom Feminin Astrologi får du nøklene! Du lærer hvordan du vekker opp de ulike sidene av deg som kvinne. 

 Du kan du bli mer bevisst på forholdet til din mor og til din datter, og dine nærmeste relasjoner generelt. Som terapeut kan du få et verktøy for å forstå dine klienter bedre

Hva kan jeg forvente?

Kurset går over syv måneder og inneholder syv ulike moduler. Hver modul vil inneholde en gudinne eller en kvinnelig arketype.
Gjennom teori, meditasjoner og øvelser vil du for hver måned bli kjent med en ny gudinne eller kvinnelig arketype i deg selv.


Du vil få tilgang til en egen kursside der du lett logger deg inn med passord og brukernavn. Du trenger ikke være ekspert i data for å forstå hvordan siden virker. Du behøver heller ingen forkunnskaper i astrologi. Gjennom videoer, lydfiler og tekster vil du hver måned bli presentert for materialet. Når du først har kjøpt kurset vil det være tilgjengelig for deg i et helt år.

«Når du åpner opp for de feminine gudinnene, 
vil de begynne å komme inn i livet ditt»

"Det har vært morsomt å bli bevisst på flere lag av det feminine. Liker veldig godt teoridelen, der Karianne forteller om hvordan kvinnene i eldre tider levde og mytologien omkring gudinnene. Jeg sitter nå med en diger perm med notater, dagbokskriverier, tegninger og malerier jeg har laget underveis. Det har vært fint å koble sammen med annet spirituelt arbeid jeg har gjort.

Karianne har vært en flott veileder. Alt har vært veldig ryddig og strukturert, og hun har hele tiden hatt en behagelig måte å møte oss på. Veldig imponert over det store arbeidet hun har lagt ned og levd seg inn i. Et spennende og ikke minst viktig kurs."


Else-Karin Teien Larsen - Tankefelt-terapeut/tidligere førskolelærer

Kursoversikt

modul1

Modul 1: Introduksjon til feminin astrologi


modul 2

Modul 2: Ceres - modergudinnen


Ceres er modergudinnen. Hun forbinder oss med morskvaliteter som trygghet og omsorg. Hun presenterer vår fysiske kropp og den næringen vi gir vår fysiske kropp. Ceres presenterer også visdommen om syklusen. Ceres kan vi benytte når vi skal gi næring til oss selv og vårt indre barn.

Modul 3

Modul 3: Persefone - dattergudinnen


Persefone er datteren, men også dronningen over underverdenen. Underverdenen presenterer vår underbevissthet, dvs alle de følelser som har samlet seg opp og som vi ikke alltid er i kontakt med til daglig. Hun presenterer også overgangen til ung kvinne. Persefone kan vi benytte når vi skal møte noen av skyggene våre. 

Modul 4: Vesta - gudinnen for spiritualitet og den indre flammen


Vesta er gudinnen for den hellige flammen. Hun presenterer det å ha et spirituelt fokus, og er knyttet til ritualer. Hun er også knyttet til husarbeid og til å bruke husarbeid som en meditativ aktivitet. Vesta er hel i seg seg selv og en vi kan benytte i perioder vi trenger mer ro, meditasjon og tilbaketrekning.

modul5

Modul 5: Juno - dronningen og gudinnen for ekteskap


Juno er dronningen, men også gudinnen for ekteskap. Hun kan hjelpe oss å åpne opp mer for vår verdighet og vår selvrespekt. Hun presenterer en feminin styrke. Hun er også partneren eller ektefellen, og kanhandle om foreningen mellom det maskuline og det feminine. Vi kan bruke henne hvis vi ønsker et forhold eller å ha mer fokus på forhold, og for å vekke opp mer av vår indre dronning.

Pallas Athene

Modul 6: Pallas Athene - gudinnen for visdom


Pallas Athene er gudinnen for visdom. Hvis vi oversetter henne til vår tid presenterer hun kvinnen som realiserer seg selv i verden; karrierekvinnen og grunderkvinnen. Men hun er også skytsengelen for kunst og håndverkere. Hun kan hjelpe oss å sette mål og utvikle en sterk vilje. Vi kan bruke henne når vi ønsker å skape noe og bli mer synlig i verden.

Medusa

Modul 7: Medusa - gudinnen for orakel og profeti


Medusa presenterer vår mer instinktive visdom. Opprinnelig er hun et aspekt av Pallas Athene, men har blitt undertrykket og fryktet pga hennes sterke kraft. Hun kan hjelpe oss å frigjøre vår seksualitet og vår mer primale visdom. Hun er kjent som en slangegudinne. Vi kan bruke henne når vi ønsker å vekke opp vår kundalini kraft.

David Gordon

"Karianne is a deeply spiritual and powerful teacher who has begun a profound work of bringing forth the idea of balancing and synthesizing the masculine and feminine sides of our beings. I know she has a very powerful future in store, and will bring her light and love to many people all over the world.
She is purposeful, dedicated to the good of those she serves, and a lighted inspiration to all who connect with her. Any contact you have with her is sure to be uplifting and inspiring!"

Gordon Davidson // author The Transfiguration of Our World

Katherine Woodward Thomas

"I have had the privilege of personally mentoring Karianne and know her to be passionate about her personal growth and deeply dedicated to her souls calling. She is sensitive, intelligent, kind-hearted, ethical, thoughtful and incredibly good at what she does!"

Katherine Woodward Thomas, NY Times Bestselling author of Calling in "The One" and Conscious Uncoupling

Marcus Fernandez

"Karianne brings creativity and spirit to her astrology practice, adding an experiential dimension to the insights she delivers. She is one of the very few astrologers who practices Astrology and the Evolution of Consciousness in Norway, a unique approach to astrology that combines spiritual and practical guidance for most effective results. A lover of nature and animals, she is an empathic and generous person I’m happy to recommend."

Maurice Fernandez, Evolutionary Astrologer

«When sleeping woman wake, mountains move»

Chinese proverb


Gjennom 7 måneder vil du vekke opp din kvinnekraft.


00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

KJØP NÅ: 1 betaling a Kr 5990

KJØP NÅ: 3 delbetalinger a Kr 2099

Hva tidligere kursdeltagere sier


Sagt om kurset

Karianne viser engasjement og det er tydelig at hun gløder for faget. Hun er dyktig, intuitiv, har struktur, er kreativ og jeg opplevde henne som en god støtte da jeg gikk inn i tøffe prosesser. Denne kombinasjonen ga meg inspirasjon og motivasjon gjennom kurset.

Jeg er så takknemlig for at jeg meldte meg på, og har gått i flere dype prosesser og lært masse både om det feminine og gudinner som jeg bruker daglig. Tusen takk for all lærdom, støtte og hjelp, Karianne. Dette har vært et utrolig spennende nettkurs og har endelig lært at jeg må passe meg selv, kroppen og inkludert psyken. Kan trygt anbefale andre kurset.

jorunn

Jorunn Høygård

Økonom/Psykoterapeut

Jeg har hatt veldig glede av å ta Gudinne-kurset til Karianne! Å bli bedre kjent med de ulike feminine kvalitetene har vært en stor berikelse av min identitet som kvinne. Jeg kjenner at jeg har satt de feminine kvalitetene både i meg selv og i verden omkring meg stadig høyere etter som kurset skred frem. Det har vært sterke møter med de ulike Gudinnene og fint å bli kjent med dem gjennom Kariannes meditasjoner, webinarer, ulike øvelser, videoer og bilder. Anbefales!

Vibeke

Vibeke Klev

Sykepleier/Akupunktør

Takk for fint kurs, det var mer kraftig og virkningsfullt enn jeg hadde tenkt. Når jeg meldte meg på, noe jeg gjorde med en gang, så var det fordi jeg tenkte at jeg skulle lære mer om astrologi, og å lære om asteroidene i horoskopet. Så når jeg meldte meg på tenkte jeg at det var mest teoretisk læring, som andre astrologi kurs.

Det som gjorde det så bra og sterkt var alle meditasjonene. At jeg fik lærdomen inn via å meditere på gudinnene. Ta kunnskapen inn via å kjenne på energien og hva det gjør med en. Det sette meg i flere prosesser enn jeg hadde tenkt, og det skjedde nesten ubevisst. Lærdommen har kommet inn i kroppen, ikke bare i hodet. Det er som om man har fått det intravenøst. En sterk og fin måte å lære på.

Så hjertelig takk, det har nok gjort mer med meg enn jeg hadde tenkt. Dette var ikke bare et kurs man samler i en perm, men et kurs som som har gjort noe med meg på alle måtar. Føler at jeg er mer hjemme i kroppen min, både følelsesmessig og mentalt.

Anna-Karin

Anne Kari Anderdal

Coach/Astrolog

Føler at jeg har kommet mer «hjem» i meg selv. Blitt klar over sterke og svake sider. Kan prøve å gjøre noe med de svake og være stolt av de sterke. Føler meg mer hel på den måten at jeg ser meg selv tydeligere. Kan ta fram de forskjellige gudinnene i ulike situasjoner. La de snakke til meg og gi meg trygghet.

Liker virkelig at det FINNES et slikt kurs! Jeg har nytt hvert sekund. Siden jeg maler og har bakgrunn fra kunsthistorie, har det vært en ren nytelse å få med seg helheten av arketyper, gudinner (det feminine), myter og den gode vissheten om at det ligger mye mellommenneskelig informasjon i mytologien.

Vil absolutt anbefale kurset. Hvis du er i tvil, ville jeg sagt: Vil du bli bedre kjent med deg selv? Er du interessert i forstå deg selv og andre bedre? La gudinnene få en rettmessig plass i livet ditt. Vi trenger å stå samlet som kvinner i verden nå. Hvis vi skal redde jorda må vi våge å la det feminine få en høyere stemme. Tror faktisk det er så alvorlig.

Marit

Marit Løvås

Kunstner

Jeg har hatt utfordring med det feminine hele livet og også før kurset. Derfor ble dette kurset så viktig for meg. Kjente med en gang at dette var noe jeg ville være med på. At det ville hjelpe meg å komme mer i kontakt med feminine kvaliteter.

Og slik ble det også. Lærte så mye. Oppdaget at jeg har nok mer kontakt enn jeg trodde. Noe som var en viktig læring. Samtidig trenger jeg å gå mer i dybden på alle Gudinnene. Det føles mer som en livsreise, hvor kontakten utvikler seg hele tiden. I det indre og det ytre.

Det å bruke Gudinnene, og deres ulike kvaliteter som en innfallsvinkel er veldig nyttig. Jeg likte veldig godt å bli kjent med Gudinnene, og meg selv gjennom dem. Fellesskapet og undervisningen ved webinarene var helt spesiell, og gav en sterkere kontakt. Det å utfordre meg selv, svare på spørsmål og våge å være litt åpen var veldig lærerikt. Kariannes tilgjengelighet under hele kurset er helt unik. Var det noe, så svarte hun. Veldig trygt og godt.

Jeg vil absolutt anbefale kurset til andre. Uten tvil. Og ville sagt at det er det absolutt ikke noe å tvile på. Så takknemlig for å ha fått være med på kurset Karianne.

Vivi

Vivi Heiberg

Psykiatrisk sykepleier

Ble flinkere til å ta vare på meg selv og lytte til kroppen gjennom kurset. Det var utrolig mange fine meditasjoner, klart og tydelig budskap på webinarene og spennende informasjon om hver Gudinne. Likte veldig godt at vi kunne finne ut hvor vi hadde stjernetegnet til hver Gudinne. Karianne er varm, tilstedeværende og har en fin måte å formidle på. Rolig og trygg i webinarene. Ja, jeg kan varmt anbefale det til andre.

Marie

Marie Berg

Soneterapeut

Karianne Stenshagen - Feminin Astrolog


feminin astrologi

"Da jeg for første gang åpnet opp for de feminine arketypene kom de inn i drømmene mine fjorten dager i strekk. Senere begynte de å manifestere seg i livet mitt i form av et kjærlighetsforhold, nytt arbeid og jeg begynte å leve ut nye sider av meg selv."

Karianne Stenshagen er kvinnen bak konseptet Feminin Astrolog.


Karianne er astrolog og har fordypet seg i de feminine kvinnerollene i astrologien.

Gjennom feminin astrologi har hun funnet et eget spesialområde innenfor astrologien.

Interessen for de ulike feminine kvinnerollene i astrologien kom parallelt med Karianne sin egen personlige healingprosess.

 - Jeg bar på mange sår som var forbundet med det feminine. Min intensjon med feminin astrologi er å gjenforene kvinner med de delene av det feminine som har vært tapt eller undertrykket.

påmelding åpner høsten 2018


feminin astrologi

Hjertelig velkommen!

For spørsmål kontakt meg på karianne.stenshagen@gmail.com

Neste kurs starter høsten 2018


00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

1 betaling a Kr 5990

Enter 3 delbetalinger a Kr 2099

© 2017 Feminin Astrologi