logo

Vekk opp din kvinnekraft
og dine indre gudinner


Det er foreløpig ikke satt opp dato for neste runde av nettkurset i feminin astrologi

Ønsker du å styrke deg selv som kvinne?

Visjon


En unik tilgang til kvinnelig visdom og astrologi som kombinerer praktisk og spirituell veiledning.


Bli med på et 8 ukers program der du vekker opp 3 ulike gudinner eller feminine arketyper i deg selv. Du får tilgang til en visdom du kan benytte deg av daglig, og en spirituell praksis som hjelper deg til å begynne å leve ut mer av ditt potensial.


Gjennom feminin astrologi får du verktøyene til å komme mer hjem i deg selv, stole mer på din intuisjon, åpne opp for mer av din kvinnelighet og til å begynne å leve ut dine unike talenter og kvaliteter. Dette er for deg som ønsker å vekke opp og leve ut mer av din egen femininitet og kvinnelige visdom. 


Dette er for deg som vil være stolt over å være kvinne, som vil bruke din sensitivitet som en ressurs og som ønsker å leve ut hele spekteret av det å være kvinne.

  • Ønsker du å styrke deg selv som kvinne?
  • Ønsker du å forstå mer av forholdet til din mor, til din datter eller kanskje til dine klienter?
  • Vite hvor i horoskopet ditt du har de ulike gudinnene og hva de betyr for deg.
  • Letter veksle mellom de ulike rollene du har i livet som mor, partner, gründer osv.?

Kursinnhold


Kurset inneholder fire ulike moduler. 3 av modulene inneholde en gudinne og en kvinnelig arketype. Gjennom teori, meditasjoner og øvelser vil du bli kjent med tre ulike gudinner eller kvinnelig arketyper i deg selv.

Modul 1: Introduksjon til Feminin Astrologi

Her får du en introduksjon til feminin astrologi fra et astrologisk, terapeutisk og kulturelt perspektiv, samt flere meditasjoner. Du får en innføring i den feminine visdommen fra flere ulike perspektiver. Du får flere meditasjoner som vil hjelpe deg å åpne opp for din kvinnelighet og det du ønsker å vokse inn i. 

Modul 2: Ceres – gudinnen for moderskapet

Ceres vil hjelpe deg å komme i kontakt med morskvaliteter i deg selv. Hun presenterer fundamentet for din egen trygghet. Gjennom Ceres kan du styrke din egen evne til selvomsorg, og evnen å gi deg selv den næringen du trenger både fysisk og følelsesmessig. Gjennom Ceres vil du lære å blimor ditt eget indre barn. Du blir presentert for visdommen om syklusen, og lærer å følge din rytme.

Modul 3: Persefone – gudinnen for underverdenen

Persefone presenterer datteren i deg, men også dronningen over underverdenen. I denne modulen lærer du hvordan du møter skyggene eller det som er ubehagelig, og hvordan du kan gjøre dette til en ressurs og bli sterkere. Gjennom Persefone kan du lære å praktisere mer følelsesmessig ærlighet. Du vil lære å ta din intuisjon, dine healinggaver og din evne til å føle energier mer på alvor. 

Modul 4: Vesta – gudinnen for spiritualitet

Gjennom å vekke opp Vesta kan du finne et sterkere senter i deg selv. Du kan få inn et sterkere spirituelt element i livet ditt, og finne en dypere ro uavhengig av hva som foregår på overflaten. Vesta vil hjelpe deg å komme i kontakt med din indre åndelige flamme eller ild. Vesta hjelper deg å være hel i deg selv, og styrker deg  i perioder der du vi trenger mer ro, meditasjon og tilbaketrekning.

Bonus!

Meditasjoner og videoer om syklusen. Intervju med Mandy Adams om menopause som en viktig overgang i livet. Intervju om Eris, krigergudinnen med Katharina Westblikk. Intervju om gudinnereading, og hvordan dette kan være en støtte i prosessen din. Informasjon om terapeuter tilknyttet Feminin Astrologi. Meditasjoner på Ceres i alle tolv stjernetegn.

Sagt om Karianne


David Gordon

Gordon Davidson

Author of The Transfiguration of Our World

Karianne is a deeply spiritual and powerful teacher who has begun a profound work of bringing forth the idea of balancing and synthesizing the masculine and feminine sides of our beings. I know she has a very powerful future in store, and will bring her light and love to many people all over the world. She is purposeful, dedicated to the good of those she serves, and a lighted inspiration to all who connect with her. Any contact you have with her is sure to be uplifting and inspiring!

Katherine Woodward Thomas

NY Times Bestselling author of Calling in “The One” and Conscious Uncoupling

I have had the privelege of personally mentoring Karianne and know her to be passionate about her personal growth and deeply dedicated to her souls calling. She is sensitive, intelligent, kind-hearted, ethical, thoughtful and incredibly good at what she does!

Maurice Fernandez

Evolutionary Astrologer

Karianne brings creativity and spirit to her astrology practice, adding an experiental dimension to the insights she delivers. She is one of the very few astrologers who practice Astrology and the Evolution of Consciousness in Norway, a unique approach to astrology that combines spiritual and practical guidance for most effective results. A lover of nature and animals, she is an empathic and generous person I'm happy to recommend.

Mandy Adams

Menstruality Educator / Founder Red Tent Cornwall, UK

I have had the privilege of mentoring Karianne into a deeper appreciation and embodyment of herself as a cyclical woman. During our sessions her willingness to drop into her vulnerability has opened the door to trusting and championing her own inner knowing. This bone deep conviction to deviate from the linear path offered by our culture makes her a pioneer of supporting others to do the same. If you are willing to meet the long suppressed voice of your radiant Feminine Self then taking her hand will guide you safely home.

Vekk opp din kvinnekraft
Påmeldingen er nå lukket

Gjennom 8 uker vil du bli kjent med ulike gudinner eller kvinnelige arketyper i deg selv.

Praktisk informasjon


  • Egen kursportal der du logger deg inn med passord og brukernavn. Den inneholder videoer, meditasjoner, webinarer og tekster. Du har tilgang til materiale i ett og et halvt år. Du har også mulighet til å laste ned alt materiale som lydfiler direkte til din data/mobil og ha det for evig.

  • Facebook live webinarer med mulighet til å stille spørsmål og å dele. Opptakene blir lagt ut på kursportalen så du har mulighet til å se selv om du ikke er med live.

  • Egen Facebook gruppe. Svarer daglig eller annen hver dag, unntatt helgene (ikke mail eller Messenger). Mulighet for ukentlige spørsmål. Vi skaper et trygt fellesskap og samhold. Selvsagt frivillig hvor mye du engasjerer deg. 

  • Frivillige hjemmelekser/oppgaver som du kan legge ut på Facebook siden å få tilbakemeldinger på om ønskelig.

  • Ingen forkunnskaper i astrologi er nødvendig. Du kan gjøre kurset helt og holdent i ditt eget tempo. Du behøver heller ikke være ekspert på data.

  • I hvilket stjernetegn du har du de ulike gudinnene. Du får vite hvor i horoskopet du har de ulike gudinnene og hva dette betyr. Du får egne tolkningsrapporter du kan skrive ut. 

Sagt om kurset


Hva tidligere kursdeltakere sier:

Karianne viser engasjement og det er tydelig at hun gløder for faget. Hun er dyktig, intuitiv, har struktur, er kreativ og jeg opplevde henne som en god støtte da jeg gikk inn i tøffe prosesser. Denne kombinasjonen ga meg inspirasjon og motivasjon gjennom kurset.


Jeg er så takknemlig for at jeg meldte meg på, og har gått i flere dype prosesser og lært masse både om det feminine og gudinner som jeg bruker daglig. Tusen takk for all lærdom, støtte og hjelp, Karianne. Dette har vært et utrolig spennende nettkurs og har endelig lært at jeg må passe på meg selv, kroppen og inkludert psyken. Kan trygt anbefale andre kurset.

jorunn

Jorunn Høygård

Økonom/Psykoterapeut

Jeg har hatt veldig glede av å ta Gudinne-kurset til Karianne! Å bli bedre kjent med de ulike feminine kvalitetene har vært en stor berikelse av min identitet som kvinne. Jeg kjenner at jeg har satt de feminine kvalitetene både i meg selv og i verden omkring meg stadig høyere etter som kurset skred frem. Det har vært sterke møter med de ulike Gudinnene og fint å bli kjent med dem gjennom Kariannes meditasjoner, webinarer, ulike øvelser, videoer og bilder. Anbefales!

Vibeke Klev

Sykepleier/Akupunktør

Takk for fint kurs, det var mer kraftig og virkningsfullt enn jeg hadde tenkt. Når jeg meldte meg på, noe jeg gjorde med en gang, så var det fordi jeg tenkte at jeg skulle lære mer om astrologi, og å lære om asteroidene i horoskopet. Så når jeg meldte meg på tenkte jeg at det var mest teoretisk læring, som andre astrologi kurs.


Det som gjorde det så bra og sterkt var alle meditasjonene. At jeg fikk lærdommen inn via å meditere på gudinnene. Ta kunnskapen inn via å kjenne på energien og hva det gjør med en. Det satte meg i flere prosesser enn jeg hadde tenkt, og det skjedde nesten ubevisst. Lærdommen har kommet inn i kroppen, ikke bare i hodet. Det er som om man har fått det intravenøst. En sterk og fin måte å lære på.


Så hjertelig takk, det har nok gjort mer med meg enn jeg hadde tenkt. Dette var ikke bare et kurs man samler i en perm, men et kurs om har gjort noe med meg på alle måter. Føler at jeg er mer hjemme i kroppen min, både følelsesmessig og mentalt.

Anne Kari Anderdal

Coach/Astrolog

Føler at jeg har kommet mer «hjem» i meg selv. Blitt klar over sterke og svake sider. Kan prøve å gjøre noe med de svake og være stolt av de sterke. Føler meg mer hel på den måten at jeg ser meg selv tydeligere. Kan ta fram de forskjellige gudinnen i ulike situasjoner. La de snakke til meg og gi meg trygghet.


Liker virkelig at det FINNES et slikt kurs! Jeg har nytt hvert sekund. Siden jeg maler og har bakgrunn fra kunsthistorie, har det vært en ren nytelse å få med seg helheten av arketyper, gudinner (det feminine), myter og den gode vissheten om at det ligger mye mellommenneskelig informasjon i mytologien.


Vil absolutt anbefale kurset. Hvis du er i tvil, ville jeg sagt: Vil du bli bedre kjent med deg selv? Er du interessert i å forstå deg selv og andre bedre? La gudinnene få en rettmessig plass i livet ditt. Vi trenger å stå samlet som kvinner i verden nå. Hvis vi skal redde jorda må vi våge å la det feminine få en høyere stemme. Tror faktisk det er så alvorlig.

Marit Løvås

Kunstner

Jeg har hatt utfordringer med det feminine hele livet og også før kurset. Derfor ble dette kurset så viktig for meg. Kjente med en gang at dette var noe jeg ville være med på. At det ville hjelpe meg å komme mer i kontakt med feminine kvaliteter.


Og slik ble det også. Lærte så mye. Oppdaget at jeg har nok mer kontakt enn jeg trodde. Noe som var en viktig læring. Samtidig trenger jeg å gå mer i dybden på alle Gudinnene. Det føles mer som en livsreise, hvor kontakten utvikler seg hele tiden. I det indre og det ytre.


Det å bruke Gudinnene, og deres ulike kvaliteter som en innfallsvinkel er veldig nyttig. Jeg likte veldig godt å bli kjent med Gudinnene, og meg selv gjennom dem. Fellesskapet og undervisningen ved webinarene var helt spesiell, og gav en sterkere kontakt. Det å utfordre meg selv, svare på spørsmål og våge å være litt åpen var veldig lærerikt. Kariannes tilgjengelighet under hele kurset er helt unik. Var det noe, så svarte hun. Veldig trygt og godt.


Jeg vil absolutt anbefale kurset til andre. Uten tvil. Og ville sagt at det er absolutt ikke noe å tvile på. Så takknemlig for å ha fått være med på kurset Karianne.

Vivi Heiberg

Psykiatrisk sykepleier

Ble flinkere til å ta vare på meg selv og lytte til kroppen gjennom kurset. Det var utrolig mange fine meditasjoner, klart og tydelig budskap på webinarene og spennende informasjon om hver Gudinne. Likte veldig godt at vi kunne finne ut hvor vi hadde stjernetegnet til hver Gudinne. Karianne er varm, tilstedeværende og har en fin måte å formidle på. Rolig og trygg i webinarene. Ja, jeg kan varmt anbefale det til andre.

Marie Berg

Soneterapeut

Kjære Karianne, takker for et fantastisk kurs i feminin astrologi. Karianne er en dyktig lærer og mentor. Hun er pedagogisk og gjør stoffet enkelt. Måten hun har bygd opp modulene på har fungert veldig bra for meg. Gudinnene kom inn i livet mitt og ble mine hjelpere.


Medusa og Persefone er de av gudinnene som jeg har jobbet mest med. Jeg forstår i dag hvorfor jeg var redd for mine skygger. I dag er skyggene mitt GULL – jeg er hjemme i meg selv, jeg stoler på meg selv og vet hvordan jeg skal leve. Nå vet jeg hva som er min misjon i livet.


Ceres har hjulpet meg å heale mitt indre barn, ta vare på meg selv og gi fra et overskudd. Juno har lært meg at jeg er den viktigste personen i mitt liv, at jeg sitter i førersetet! I dag deler jeg fra et åpent hjerte. Jeg står sterkt i min egen kraft. Det ligger så mange gaver i dette kurset Karianne.

Anita

Hjemmeværende/Student

Det har vært morsomt å bli bevisst på flere lag av det feminine. Liker veldig godt teoridelen, der Karianne forteller om hvordan kvinnene i eldre tider levde og mytologien omkring gudinnene. Jeg sitter nå med en diger perm med notater, dagbokskriverier, tegninger og malerier jeg har laget underveis. Det har vært fint å koble sammen med annet spirituelt arbeid jeg har gjort.


Karianne har vært en flott veileder. Alt har vært veldig ryddig og strukturert, og hun har hele tiden hatt en behagelig måte å møte oss på. Veldig imponert over det store arbeidet hun har lagt ned og levd seg inn i. Et spennende og ikke minst viktig kurs.

Else-Karin Teien Larsen

Tankefelt-terapeut/tidligere førskolelærer

Karianne Stenshagen

Feminin Astrolog


Karianne Stenshagen er kvinnen bak konseptet Feminin Astrologi.


Karianne er astrolog og har fordypet seg i de feminine kvinnerollene i astrologien. Gjennom feminin astrologi har hun funnet et eget spesialområde innenfor astrologien.

Interessen for de ulike feminine kvinnerollene i astrologien kom parallelt med Karianne sin egen personlige healingprosess.


 - Jeg bar på mange sår som var forbundet med det feminine. Min intensjon med feminin astrologi er å gjenforene kvinner med de delene av det feminine som har vært tapt eller undertrykket.


"Da jeg for første gang åpnet opp for de feminine arketypene kom de inn i drømmene mine fjorten dager i strekk. Senere begynte de å manifestere seg i livet mitt i form av et kjærlighetsforhold, nytt arbeid og jeg begynte å leve ut nye sider av meg selv."


Vekk opp din kvinnekraft

Gjennom 8 uker vil du bli kjent med ulike gudinner eller kvinnelige arketyper i deg selv.

© 2018 Feminin Astrologi