logo

Vekk opp ditt feminine lederskap med gudinnen Juno

Føl deg kraftfull, respektert og sterk – samtidig som du bevarer ​​​​din egen femininitet


Juno er gudinnen for ekteskapet og presenterer dronningen. Gjennom å vekke opp Juno sine kvaliteter kan du tre enda mer inn i selvrespekt. Du kan starte å vekk opp din egen indre dronning, og dermed begynne å ta bedre valg for deg selv.

Få hjelp til å tre mer inn i en lederrolle i ditt eget liv, samtidig som du gir plass til dine mer sårbare og sensitive sider

Karianne Stenshagen  

Feminin Astrolog


Karianne Stenshagen er kvinnen bak konseptet Feminin Astrologi.


Karianne er astrolog og har fordypet seg i de feminine kvinnerollene i astrologien. Gjennom feminin astrologi har hun funnet et eget spesialområde innenfor astrologien.

Interessen for de ulike feminine kvinnerollene i astrologien kom parallelt med Karianne sin egen personlige healingprosess.


– Jeg bar på mange sår som var forbundet med det feminine. Min intensjon med feminin astrologi er å gjenforene kvinner med de delene av det feminine som har vært tapt eller undertrykket.

Da jeg for første gang åpnet opp for de feminine arketypene kom de inn i drømmene mine fjorten dager i strekk. Senere begynte de å manifistere seg i livet mitt i form av et kjærlighetsforhold, nytt arbeid og jeg begynte å leve ut nye sider av meg selv.


© 2018 Feminin Astrologi